Plovdiv24.bg Удушвачът на 79-годишната Виолета - Михаил Чинов се върнал в дома

...
Plovdiv24.bg
Удушвачът на 79-годишната Виолета - Михаил Чинов се върнал в дома
Коментари Харесай

Удушвачът от Пловдив се върнал в дома на жертвата, за да пусне водата в тоалетната

 Plovdiv24.bg Удушвачът на 79-годишната Виолета - Михаил Чинов се върнал в дома на жертвата си след деня на убийството, с цел да си пусне водата в тоалетната. След закононарушението взел златна обица от ухото на убитата и книжен $, продал бижуто и отишъл в " Столипиново ", с цел да си купи хероин.

На сутринта, когато се събудил, се сетил, че когато бил в дома на старата жена, употребявал тоалетната й, само че не пуснал водата. Затова се върнал, пуснал я и си тръгнал. Това стана ясно по време на вчерашното дело против Чинов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Убиецът и някогашен наркоман призна виновност и съобщи, че няма какво да крие. Той и отбраната му пожелаха делото да се гледа без разпити на очевидци и движимости лица.

Чинов разяснява, че когато бил в дома на Виолета, му причерняло, изгубил разум и в границите на 2-3 минути я умъртвил, защото бил и в абстиненция. Тя го провокирала, тъй като споделила тежки думи по адрес на майка му. Пет години не можел да спи, изпитвал болежка, сменял работата след работа, тъй като се измъчвал от стореното и като си признал през 2019 година, му олекнало.

" Тази беззащитна жена, която евентуално се е страхувала, надали е почнала да насочва обиди към подсъдимия. Това, което той споделя е неуместно, пробвайки да даде някакво пояснение за стореното, трансферира виновност върху Виолета ", опонира изявленията на килъра, прокурор Атанас Янков. Той сподели още, че в случай че Чинов не е желал да заличава следите нямало да души дамата с ръкавите на блузата си и нямало да се върне на идващия ден да си пусне водата в тоалетната. 

Прокурорът пожела присъдата на Михаил да е сред 17 и 18 години затвор. Удушвачът е работил като общ служащ в строителна компания преди да бъде арестуван през септември 2019 година. Твърди, че от година и половина не е употребявал опиати. 

Съдът призна за отговорен Чинов, че е умъртвил и ограбил старата Виолета. Осъди го на 16 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР